Valla refser regjeringen

Det var musikk i den tidligere LO-lederens ører å lese at regjeringen i hemmelighet jobber for å gjøre noe med strømpriskrisa. Men at ikke energikommisjonen ser på strømprisen, rister Gerd-Liv Valla på hodet over.

KLAR TALE: Tidligere LO-leder Gerd-Liv Valla er glad for å høre at regjeringen jobber for å gjøre noe med strømprisene. Men at energikommisjonen ikke gjør det samme, forstår hun ikke noe av. Foto: Jørgen Gilbrant / Dagbladet
KLAR TALE: Tidligere LO-leder Gerd-Liv Valla er glad for å høre at regjeringen jobber for å gjøre noe med strømprisene. Men at energikommisjonen ikke gjør det samme, forstår hun ikke noe av. Foto: Jørgen Gilbrant / Dagbladet Vis mer
Publisert

- Det er ikke mulig for Arbeiderpartiet og regjeringen å fortsette med situasjonen slik den er i dag. Det blir verre og verre. De er nødt til å gjøre noe, sier Gerd-Liv Valla til Dagbladet.

I lang tid har mantraet fra regjeringen vært at mulige løsninger på strømkrisa er noe den regjeringsoppnevnte energikommisjonen ser på.

Nylig kunne imidlertid Dagbladet fortelle at arbeidet regjeringen og ledende Arbeiderparti-politikere har hatt forventninger til i nærmere ett år, ikke kommer med noen løsninger på priskrisen.

Samtidig jobber regjeringen i all hemmelighet for å se på mulige løsninger for å ta ned de skyhøye strømprisene vi opplever i disse dager, kunne Dagbladet videre fortelle.

Det er altså et arbeid heller ikke energikommisjonen selv har vært kjent med.

Men til tross for at det er blitt holdt skjult, er Valla svært glad for informasjonen som kommer fram i Dagbladets sak.

Jubler

Dagbladet møter den tidligere LO-lederen og flere av de andre medlemmene av Alternativ Energikommisjon på Majorstua i Oslo.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer