- «Alt med måte» virker til å ha blitt litt borte.
Det sier daglig leder ved Fuser Bar i Lillestrøm, Pål Larsen, til Dagbladet Børsen.
Han sikter til alkoholforbruket på det som går under «barnas dag», 17. mai.
Etter mer enn 30 år i utelivsbransjen er han en av dem som har merket seg en trend: Folk drikker seg stadig fullere på dagtid.
Det var Romerikes Blad som først omtalte saken.
- En uting
- Dette har jo vært en diskusjon i flere år nå, men mitt inntrykk er at de siste ti åra har folk bare blitt fullere og fullere på dagtid 17. mai, sier Larsen.
- Hva synes du om det?
- Jeg synes det er en uting og rett og slett litt spesielt. Men det er kanskje et tegn i tida at det er mer aksept for å være full på dagtid. Eller om det er noe som henger igjen etter pandemien. Ikke vet jeg, jeg bare konstaterer det jeg og mange andre ser.
Han mener også dette er synlig på mange 17. mai-frokoster. Mens mange før hadde en champagne på deling, kommer stadig flere med én flaske hver.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger