Varsler endringer i Telenor-ledelsen

Telenor-topper bytter plass i konsernet.

NYE ROLLER: Norden-sjef Petter-Børre Furberg og Asia-sjef Jørgen C. Arentz Rostrup bytter plass. Foto: Carina Johansen / NTB
NYE ROLLER: Norden-sjef Petter-Børre Furberg og Asia-sjef Jørgen C. Arentz Rostrup bytter plass. Foto: Carina Johansen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Asia-sjef Jørgen C. Arentz Rostrup og Norden-sjef Petter-Børre Furberg bytter plass i Telenors konsernledelse.

Det kommer fram i en børsmelding fra selskapet tirsdag.

Rostrup, som tidligere var Telenors finansdirektør, utnevnes som leder for Telenor Norden, mens Petter-Børre Furberg utnevnes som leder for Telenor Asia.

Telenors konsernsjef Sigve Brekke sier endringene gjør at selskapet kan fortsette arbeidet med å levere på strategien som ble presentert på fjorårets kapitalmarkedsdag. Dette gjelder både strategien og ambisjonene for Asia og Norden, samt arbeidet med strukturelle initiativ og partnerskap i Asia.

- For tre år siden dro Jørgen til Asia med et mandat om å sikre vekst, modernisering og oppnå strukturelle muligheter i regionen. Etter å ha fullført de to største telekomfusjonene i Sørøst-Asia og etablert en sterk organisasjon ved selskapets regionskontor i Singapore, kommer han nå tilbake til Norden, sier Brekke.

Han fortsetter:

- Petter-Børre er en av våre mest erfarende ledere med over 15 år i Asia. Når han nå vender tilbake til regionen kan vi utnytte hans unike kompetanse, og han kommer til å spille en avgjørende rolle i å sikre implementering av sammenslåingene i Thailand og Malysia i tillegg til å videreutvikle vår virksomhet i Asia, sier Brekke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.