Varsler grep:
- Dårlig kultur

Sjefene i flere av Oslos største eiendomsmeglerfirmaer har blitt enige om at det framover skal være færre visninger på søndager, skriver E24.

- Dårlig kultur: - Vi tok tak i dette fordi jeg merket at vi hadde veldig dårlig kultur i både firmaet og i bransjen, sier Kjetil Reinsberg, som er leder for Eiendomsmegler 1 Midt-Norge. Foto: Carl Martin Nordby / Aftenposten / NTB Scanpix
- Dårlig kultur: - Vi tok tak i dette fordi jeg merket at vi hadde veldig dårlig kultur i både firmaet og i bransjen, sier Kjetil Reinsberg, som er leder for Eiendomsmegler 1 Midt-Norge. Foto: Carl Martin Nordby / Aftenposten / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Årsaken til nedtrappingen er at meglerne ønsker seg flere frihelger, ifølge avisa.

– Jeg har møtt mange griseflinke eiendomsmeglere med stor portefølje og høy inntjening, som sier de kommer til å slutte fordi de ønsker helgefri med barna sine, sa Carl O. Geving, leder av Norsk eiendomsmeglerforbund, under møtet mellom eiendomsmeglerne.

Søndag er den dagen i løpet av uka med flest visninger i Oslo, ifølge E24.

I Midt-Norge har eiendomsmeglerne i stor grad avskaffet visninger på søndag.

– Vi tok tak i dette fordi jeg merket at vi hadde veldig dårlig kultur i både firmaet og i bransjen. Folk som kom til oss, ville jobbe i noen år og så finne seg noe annet de kunne kombinere med familielivet. Det var utrolig synd, sa Kjetil Reinsberg, som er leder for Eiendomsmegler 1 Midt-Norge.

Søndagsvisningene kommer ikke til å forsvinne helt fra hovedstaden, da noen meglere liker å ha visninger på søndager.

Meglerne er heller ikke bekymret for at det kommer til å komme færre på visning.

– Kundene kommer på visning når vi inviterer dem til visning, sa Christoffer Askjer, partner i Sem & Johnsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer