Varsler grep:
- Dårlig kultur

Sjefene i flere av Oslos største eiendomsmeglerfirmaer har blitt enige om at det framover skal være færre visninger på søndager, skriver E24.

- Dårlig kultur: - Vi tok tak i dette fordi jeg merket at vi hadde veldig dårlig kultur i både firmaet og i bransjen, sier Kjetil Reinsberg, som er leder for Eiendomsmegler 1 Midt-Norge. Foto: Carl Martin Nordby / Aftenposten / NTB Scanpix
- Dårlig kultur: - Vi tok tak i dette fordi jeg merket at vi hadde veldig dårlig kultur i både firmaet og i bransjen, sier Kjetil Reinsberg, som er leder for Eiendomsmegler 1 Midt-Norge. Foto: Carl Martin Nordby / Aftenposten / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Årsaken til nedtrappingen er at meglerne ønsker seg flere frihelger, ifølge avisa.

– Jeg har møtt mange griseflinke eiendomsmeglere med stor portefølje og høy inntjening, som sier de kommer til å slutte fordi de ønsker helgefri med barna sine, sa Carl O. Geving, leder av Norsk eiendomsmeglerforbund, under møtet mellom eiendomsmeglerne.

Søndag er den dagen i løpet av uka med flest visninger i Oslo, ifølge E24.

I Midt-Norge har eiendomsmeglerne i stor grad avskaffet visninger på søndag.

– Vi tok tak i dette fordi jeg merket at vi hadde veldig dårlig kultur i både firmaet og i bransjen. Folk som kom til oss, ville jobbe i noen år og så finne seg noe annet de kunne kombinere med familielivet. Det var utrolig synd, sa Kjetil Reinsberg, som er leder for Eiendomsmegler 1 Midt-Norge.

Søndagsvisningene kommer ikke til å forsvinne helt fra hovedstaden, da noen meglere liker å ha visninger på søndager.

Meglerne er heller ikke bekymret for at det kommer til å komme færre på visning.

– Kundene kommer på visning når vi inviterer dem til visning, sa Christoffer Askjer, partner i Sem & Johnsen.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer