SAS:

Varsler nytt

Mandag har SAS-styret vært samlet i Stockholm for å konkludere om budprosessen. Tirsdag møter de pressen. Fristen for å gi bud gikk ut for en uke siden.

INNKALLER: Konsernsjef Anko van der Werff, VD og styreleder Carsten Dilling innkaller til pressekonferanse om flyselskapets nye eierstruktur og fremtid tirsdag kveld. Foto: Lars Schröder /TT / NTB
INNKALLER: Konsernsjef Anko van der Werff, VD og styreleder Carsten Dilling innkaller til pressekonferanse om flyselskapets nye eierstruktur og fremtid tirsdag kveld. Foto: Lars Schröder /TT / NTB Vis mer
Publisert

Det går fram av en børsmelding fra flyselskapet like før midnatt mandag kveld.

I børsmeldingen heter det at selskapet inviterer til pressekonferanse «for å gi en statusoppdatering om selskapets pågående kapitalinnhentingsprosess.»

SAS' styreleder Carsten Dilling og resten av styret var mandag samlet på hovedkontoret i Stockholm. Agendaen på møtet var å konkludere rundt budprosessen på nye aksjer i selskapet.

Tirsdag er det ventet utfallet av prosessen er tema når styrelederen og konsernsjef Anko van der Werff møter pressen. Det får Dagens Næringsliv bekreftet fra selskapet mandag kveld.

SAS passerte sist uke en milepæl i jakten på «minst» 9,5 milliarder svenske kroner i frisk egenkapital gjennom konkursprosessen i USA.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer