Varsler «pause»

- Har ikke et kontor å gå til lenger.

STILLE ETTER STORMEN: Den svenske influenseren Isabella Löwengrip har solgt livsverket sitt til Norge. Nå forteller 29-åringen at hun trekker seg tilbake for en periode. Foto: Fredrik Sandberg/TT / NTB Scanpix
STILLE ETTER STORMEN: Den svenske influenseren Isabella Löwengrip har solgt livsverket sitt til Norge. Nå forteller 29-åringen at hun trekker seg tilbake for en periode. Foto: Fredrik Sandberg/TT / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Tirsdag ble det kjent at Isabella Löwengrip (29) har solgt kosmetikkselskapet Löwengrip Beauty til norske eiere. Oppkjøpet skjer etter et svært turbulent år for den svenske influenseren.

Etter planen skulle Löwengrip Invest satse internasjonalt og børsnoteres i 2020. Deretter var målet å nå en omsetning på 100 millioner svenske kroner. Så ramlet korthuset.

I et nytt blogginnlegg opplyser 29-åringen nå at Löwengrip Invest ble avviklet i høst. Hennes andre selskap, Löwengrip Beauty, er nå i Dermanordics eierskap.

- Ett eller to år

I blogginnlegget kommenterer 29-åringen salget av livsverket - og antyder at hun nå ønsker å trekke seg tilbake.

- Kjøpesummen vil vi ikke gå ut med, men jeg kommer til å ta en pause og ha ett eller to rolige år. Dette innebærer at jeg har null ansatte (Löwengrip Invest ble avviklet i løpet av høsten) og ikke et kontor å gå til lenger.

- Det er et nytt liv som venter. (...) Uansett er jeg veldig glad.

- Store ambisjoner

Det norske selskapet inngikk en samarbeidsavtale med Löwengrip Beauty allerede i 2018, og har siden tatt over en stor del av distribusjonen. Henning Nielsen, administrerende direktør i Dermanordic, har overfor Børsen gjort det klart at de nå ønsker å løfte selskapet til et nytt nivå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.