Varsler «pause»

- Har ikke et kontor å gå til lenger.

STILLE ETTER STORMEN: Den svenske influenseren Isabella Löwengrip har solgt livsverket sitt til Norge. Nå forteller 29-åringen at hun trekker seg tilbake for en periode. Foto: Fredrik Sandberg/TT / NTB Scanpix
STILLE ETTER STORMEN: Den svenske influenseren Isabella Löwengrip har solgt livsverket sitt til Norge. Nå forteller 29-åringen at hun trekker seg tilbake for en periode. Foto: Fredrik Sandberg/TT / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Tirsdag ble det kjent at Isabella Löwengrip (29) har solgt kosmetikkselskapet Löwengrip Beauty til norske eiere. Oppkjøpet skjer etter et svært turbulent år for den svenske influenseren.

Etter planen skulle Löwengrip Invest satse internasjonalt og børsnoteres i 2020. Deretter var målet å nå en omsetning på 100 millioner svenske kroner. Så ramlet korthuset.

I et nytt blogginnlegg opplyser 29-åringen nå at Löwengrip Invest ble avviklet i høst. Hennes andre selskap, Löwengrip Beauty, er nå i Dermanordics eierskap.

- Ett eller to år

I blogginnlegget kommenterer 29-åringen salget av livsverket - og antyder at hun nå ønsker å trekke seg tilbake.

- Kjøpesummen vil vi ikke gå ut med, men jeg kommer til å ta en pause og ha ett eller to rolige år. Dette innebærer at jeg har null ansatte (Löwengrip Invest ble avviklet i løpet av høsten) og ikke et kontor å gå til lenger.

- Det er et nytt liv som venter. (...) Uansett er jeg veldig glad.

STOR: 29 år gamle Isabella Löwengrip, også kjent som «Blondinbella», lever av å dele åpent om både business og privatliv, og stjeler stadig spalteplass i mediene i Sverige så vel som her til lands. Reporter: Henriette Eilertsen. Klipp: Madeleine Liereng. Video: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

- Store ambisjoner

Det norske selskapet inngikk en samarbeidsavtale med Löwengrip Beauty allerede i 2018, og har siden tatt over en stor del av distribusjonen. Henning Nielsen, administrerende direktør i Dermanordic, har overfor Børsen gjort det klart at de nå ønsker å løfte selskapet til et nytt nivå.

- Vi har store ambisjoner om å vokse som varemerke framover. Vi er et salgsselskap innenfor kosmetikk og har holdt på i over 30 år.

Artikkelen fortsetter under:

Selv om Dermanordic står som eiere og skal drive Löwengrip Beauty videre, vil 29-åringen ha en liten finger med i spillet. Blant annet skal hun jobbe med markedsføring.

- Jeg kommer til å være selskapets ansikt utad, skriver hun på bloggen.

- Industriell eier

Löwengrip og medgründer Pingis Hadenius startet Löwengrip Beauty sammen i 2013.

Sistnevnte har også solgt sine eierandeler til Dermanordic, men skal ha en aktiv rolle ved å arbeide med produktutvikling og merkevarebygging.

- Dermanordic har en sterk posisjon i Norden og høy kompetanse innen hudpleie, noe som gjør dem til en perfekt partner for oss. Nå får Löwengrip en sterk industriell eier som gir selskapet muligheten til å utvikles til neste nivå, sier Pingis Hadenius i en pressemelding.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer