Varsler rekord: - Aldri vært høyere

At folk flest har fått mindre å rutte med på grunn av høy inflasjon og høye energipriser, ser ikke ut til å påvirke påskeferieplanene.

AFTERSKI: Mange vil nok forbinde påskeferie med en øl på et afterskiområde, som her på Hemsedal. Foto: Erik Johansen / NTB
AFTERSKI: Mange vil nok forbinde påskeferie med en øl på et afterskiområde, som her på Hemsedal. Foto: Erik Johansen / NTB Vis mer
Publisert

- Det ligger an til en kanonpåske!

Atle Hovi, direktør i Beitostølen Resort har for alvor begynt å glede seg til påske, og det kan late til at det er med god grunn.

Riktignok har nordmenn strømmet opp til fjellet også under pandemien, men corona, med sine restriksjoner, stakk likevel kjepper i hjulene for mange vintersportssteder.

Det var for eksempel ikke helt enkelt å få god butikk ut av afterski med myndighetenes restriksjoner.

- Påska er hellig

2023 har på sin side vært helt fritt for coronarestriksjoner, uten at det betyr at himmelen er skyfri.

For en tårnhøy inflasjon og galopperende energipriser har gitt folk trangere økonomi. Det ser ikke ut til å påvirke påskeferieplanene i nevneverdig grad.

- Det ser absolutt ikke sånn ut. Snarere tvert imot. Vi har mange faste gjester som kommer igjen og igjen, og det virker som påska bokstavelig talt er hellig, sier Hovi, og fortsetter:

- Jo da, det vil alltid være mange mennesker med god økonomi, men jeg tror vi ser et bredere bilde, at folk virkelig prioriterer ferie og fritid, og kanskje strammer inn på andre områder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer