Vekker oppsikt med penis-plan

Milliardær Bryan Johnson åpner opp om ny oppsiktsvekkende metode for å transformere kroppen.

BLODSBRØDRE: 45 år gamle Bryan Johnson får jevnlig overført blodplasma fra sin 17 år gamle sønn Talmage. Johnson gir også sitt blodplasma til sin 70 år gamle far, Richard. Foto: Bryan Johnson
BLODSBRØDRE: 45 år gamle Bryan Johnson får jevnlig overført blodplasma fra sin 17 år gamle sønn Talmage. Johnson gir også sitt blodplasma til sin 70 år gamle far, Richard. Foto: Bryan Johnson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske gründeren Bryan Johnson har lenge vakt oppsikt for sine kontroversielle metoder for å se yngre ut. 45-åringen ønsker nemlig å senke sin biologiske alder til 18 år.

Nå er han også under behandling for å prøve å «forynge» en av sine mest dyrebare kroppsdeler. Det skriver avisa Expressen.

Får overført blod

Det vakte oppsikt da milliardær Johnson i januar fortalte om sitt nye prosjekt i internasjonale medier: Han vil bli 18 år igjen.

Johnson har i den forbindelse ansatt et team av 30 leger og eksperter til å gjennomføre prosjektet, noe som koster ham omtrent 20 millioner kroner årlig.

Behandlingene går ut på forbedrede kostholds- og levevaner, i tillegg til jevnlige blodoverføringer. Her erstattes 45-åringens blodplasma med nytt blodplasma fra en yngre giver. I dette tilfellet Johnsons egen sønn Talmage på 18 år.

Nå forteller han om enda en spesiell metode for å holde kroppen ung.

- Sjokkerer penisen

Johnson ønsker nemlig å «forynge» sin penis ved hjelp av en slags sjokkterapi.

- Det er en teknikk. Du sitter i en stol og har ei stang, og en tekniker bruker stanga og mer eller mindre sjokkerer penisen din, sier Bryan Johnson i et videointervju på YouTube.

- Det brukes også mot erektil dysfunksjon, fortsetter han.

Teknologimilliardæren hevder at han på denne måten kan «forynge» penis, slik at den blir som en 18-årings.

- Jeg ble sjokkert over resultatet. Jeg har gjort det i to måneder nå. Min subjektive erfaring er at det er som om penisen min har blitt 15 år yngre.

I SØKELYSET: Eksperter har sett nærmere på hvilken trussel katter utgjør. Vis mer

Måler nattlige ereksjoner

Bryan Johnson sier at han også har en slags sensor som han plasserer på penis om natta for å måle «styrken» på nattlige ereksjoner.

- Folk er ikke klar over at nattlige ereksjoner faktisk er en viktig helseindikator, sier han i en video på YouTube.

- For å nå et 18-årings nivå trenger jeg tre timer og 30 minutter med nattlige ereksjoner. Så det er det vi prøver å oppnå, forteller Johnson videre.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer