Til salgs:

- Vemodig

Trondheim-kaféen Mormors Stue er lagt ut for salg.

JAKTER NYE EIERE: Mormors Stue åpnet dørene i 1994, og er kjent for de fleste som er eller har vært tilknyttet Trondheim. Fra nyttår kan det være slutt. Foto: Henrik Einangshaug / Dagbladet
JAKTER NYE EIERE: Mormors Stue åpnet dørene i 1994, og er kjent for de fleste som er eller har vært tilknyttet Trondheim. Fra nyttår kan det være slutt. Foto: Henrik Einangshaug / Dagbladet Vis mer
Publisert

TRONDHEIM (Børsen): I en årrekke har Mormors Stue, den hjemmekoselige restauranten i hjertet av Trondheim, vært et populært sted for alt fra studenter til pensjonister.

Nå, 28 år etter at kaféen åpnet dørene i 1994, kan det være over for Mormors Stue.

Tirsdag ble den sjarmerende restauranten lagt ut for salg.

- Jeg har drevet med dette i hele mitt voksne liv. Selvfølgelig er dette vemodig, sier daglig leder Rune Moe til Nidaros, som først omtalte salget.

Aktuelt å fortsette

Leieavtalen mellom Mormors Stue og selskapet som eier bygget, Oscar Grenaderen AS, er allerede er oppsagt. Ti personer kan derfor miste jobben ved årsskiftet, dersom ikke ny eier kommer på banen.

Moe sier til avisa at han forholder seg til at 31. desember er siste dag for ordinær drift, men utelukker heller ikke videre drift.

- Ja, men det er helt avhengig av om ny eier ønsker videre drift og leiebetingelser, svarer han på spørsmål om det er aktuelt å drive restauranten videre.

Restaurantsjef ved Mormors Stue, Thomas Westerlund, har tidligere uttalt til Nidaros at han håper en ny eier vil overta drifta av den hjemmekoselige restauranten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.