Grensehandel

Venter rekordtall: - Endelig

65 000 kunder reiste på harryhandel til Nordby i helga. Etter nesten to år med brukket rygg jakter senteret nå nye rekordomsetninger.

REKORDOMSETNINGER: Nordby kjøpesenter jakter nye rekordomsetninger etter gjenåpningen lørdag 12. februar. Video: Stian Drake. Reporter: Marthe Tveter Gjønnes. Vis mer
Publisert

STRØMSTAD/OSLO (Børsen): - Jubelen sto mer i taket enn etter et OL-gull. Vi har vært gjennom 23 utrolig tøffe måneder og lørdag så vi endelig slutten på den tunge tida.

Det sier sentersjef på Nordby shoppingcenter, Ståle Løvheim, etter at regjeringen lørdag morgen fjernet nesten alle smitteverntiltakene, inkludert de gjenværende innreisekravene om plikt til registrering og negativ test før ankomst til Norge.

- Det var en gledens dag, nå er vi tilbake på det nivået med antall kunder som vi hadde i 2019, fortsetter sentersjefen.

Når Børsen snakker med Løvheim har han ikke fått alle omsetningstallene for helga, men kan opplyse om at det var totalt 65 000 kunder som besøkte senteret i løpet av de to dagene.

- Vi har sammenliknet med antall besøkende samme helg i 2019. Konklusjonen er at det var flere som tok turen i år. Nå er vi tilbake på det nivået som vi skal være på.

- En merkelig form for jenka

Jubelhelga feires med kake på kontoret, men Løvheim innrømmer at han fortsatt har pandemien og mulige nye tiltak i bakhodet.

- Det har vært som en merkelig form for jenka med ett skritt fram og to skritt tilbake, men nå håper jeg virkelig at det er vår tur. Nå skal vi bare gi gass og sørge for at kundene som tar turen får en god opplevelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer