Verdensstjerna selger luksusbolig

Villaen har en prislapp på 65 millioner norske kroner.

SELGER LUKSUSBOLIG: Fritidseiendommen til Serena Williams har en prislapp på 65 millioner norske kroner. Foto: NTB / AP Photo / Julio Cortez
SELGER LUKSUSBOLIG: Fritidseiendommen til Serena Williams har en prislapp på 65 millioner norske kroner. Foto: NTB / AP Photo / Julio Cortez Vis mer
Publisert

Tennisdronninga Serena Williams selger det luksuriøse feriehuset i Beverly Hills i California, som har blitt lagt ut for 7,5 millioner dollar, eller rundt 65 millioner norske kroner.

Sju bad

Totalt sett er det blant annet basseng, fem soverom og sju bad fordelt på 600 kvadratmeter.

Boligen rommer også en vinkjeller, en bar, et yogarom og et treningsstudio, ifølge People.

Williams leter nå etter et nytt fritidshus i Montecito-området, som er om lag ti mil fra Beverly Hills.

Hun bor til vanlig i Florida med ektemannen og Reddit-grunnlegger Alexis Ohanian. Paret fikk sitt første barn i 2017.

Toppet liste

Williams har vunnet hele 23 Grand Slam-titler i karrieren, og har toppet Forbes' list over de best betalte kvinnelige idrettsutøverne i flere år.

I løpet av karrieren har hun spilt inn 94 millioner dollar, tilsvarende rundt 800 millioner norske kroner.

Forbes' liste over best betalte idrettsutøvere i 2020 troner hun på 33. plass, med 36 millioner dollar. Målingen strekker seg fra 1. juni ett år til det neste.

Tapte

I februar ble det klart at det ble ingen ny finale i Australian Open for Serena Williams. Hun tapte i strake sett for Naomi Osaka i semifinalen.

Williams har tapt fire Grand Slam-finaler etter at hun ble mor for fire år siden. 39 år gamle Williams ble spurt etter kampen om dette var hennes farvel fra tennisen.

- Jeg vet ikke. Hvis jeg sier farvel, ville jeg ikke sagt det til noen, sa Williams.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer