Veidekke sender ut permitteringsvarsler:

- Vi blir sterkt berørt

Veidekke sender ut betinget permitteringsvarsel til alle ansatte i Norge som følge av streiken.

PERMITTERINGSVARSLER: Veidekke sender ut permitteringsvarsler til alle ansatte i Norge som følge av storstreiken. Foto: Gorm Kallestad / NTB
PERMITTERINGSVARSLER: Veidekke sender ut permitteringsvarsler til alle ansatte i Norge som følge av storstreiken. Foto: Gorm Kallestad / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Vi håper selvfølgelig på en løsning, ellers vil veldig mye stoppe opp i løpet av de neste ukene, sier kommunikasjonssjef i Veidekke Norge, Helge Dieset, til Børsen.

Selskapet har sendt ut betinget permitteringsvarsel til alle ansatte i Norge. E24 meldte om saken først.

- Vi har en høy organisasjonsgrad blant våre egne ansatte, og derfor blir vi sterkt berørt. Vi har veldig mange prosjekter og har også underentreprenører og underleverandører som er rammet, legger han til.

Dieset sier at asfaltvirksomheten deres har stoppet helt opp.

- Samtidig er det sånn at landet er stort og prosjektene varierer. Vi prøver å holde driften i gang der vi kan. Noen steder er det full stopp, mens noen andre steder klarer vi foreløpig å holde i gang en begrenset produksjon.

Selskapet har nærmere 5500 ansatte i Norge, og rundt 1200 av dem ble tatt ut da storstreiken var et faktum mandag.

Ifølge Dieset er det vanskelig å si noe om hvor mange som faktisk blir permittert dersom streiken fortsetter, skriver E24.

Videre sier han at de også har anleggsvirksomhet, og drift og vedlikehold av veier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer