Vil ha 45 mill. for 120 kvadrat

Hytteparadiset Tjøme står i skrivende stund for Norges dyreste hytte på det åpne markedet.

SMØRES MED TÅLMODIGHET: Eiendomsmegler Tore Solberg er innstilt på at et salg av denne fritidstomta kan ta tid. Foto: Karl Filip Kronstad
SMØRES MED TÅLMODIGHET: Eiendomsmegler Tore Solberg er innstilt på at et salg av denne fritidstomta kan ta tid. Foto: Karl Filip Kronstad Vis mer
Publisert

«En moderne hytte med drømmebeliggenhet» er noe mange sikler etter. Når prisen lyder på 45 millioner kroner, er sjansen imidlertid stor for at det blir nettopp med drømmen.

Skal du sikre seg Norges dyreste hytte for øyeblikket, må du nemlig ut med 375 000 kroner - per kvadratmeter.

- Jeg snakker aldri om kvadratmeterpris når det gjelder objekter som dette, sier den profilerte eiendomsmegleren Tore Solberg til Børsen.

Kryr av rikinger

Fritidsboligen ble bygget rundt 2010 og byr på egen brygge og privat sandstrand. Strandlinjen strekker seg over 65 meter, og har beliggenheten av «ypperste klasse», ifølge annonsen.

- Dette er et veldig godt område. Det er kombinasjonen av beliggenhet og en veldig flott hytte - med en ypperlig tomt som sørger for at hytta havner i denne prisklassen. Det er sjelden man er borti - dessverre.

Hytta ligger nemlig i hjertet av Røssesundet - også kjent som «Millionærsundet» - med noen av Norges dyreste strandeiendommer. Det har tidligere blitt solgt fritidsboliger til flere titalls millioner i området.

- Hvem er kundegruppen her?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer