Vil ha 50 mill for Tjuvholmen-leilighet

Fotballproff Håvard Nordtveit og kona Anna Berg Nordtveit kan sette nordisk prisrekord.

RASKE PENGER: Fotballproff Håvard Nordtveit og kona Anna Berg Nordtveit selger en leilighet på Tjuvholmen i Oslo, som de overtok for litt over ett år siden, i juni 2021. Foto: Fredrik Hagen / NTB
RASKE PENGER: Fotballproff Håvard Nordtveit og kona Anna Berg Nordtveit selger en leilighet på Tjuvholmen i Oslo, som de overtok for litt over ett år siden, i juni 2021. Foto: Fredrik Hagen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fotballproff Håvard Nordtveit og kona Anna Berg Nordtveit selger leiligheten de overtok i begynnelsen av juni 2021 på Tjuvholmen i Oslo, ifølge Nettavisen.

EKSKLUSIVT OMRÅDE: Det har vist seg å være en god investering å kjøpe leilighet på Tjuvholmen i Oslo. Foto: Torstein Bøe / NTB
EKSKLUSIVT OMRÅDE: Det har vist seg å være en god investering å kjøpe leilighet på Tjuvholmen i Oslo. Foto: Torstein Bøe / NTB Vis mer

Kan bli rekord

DN skrev da at paret kjøpte leiligheten, som har adresse Kavringen Brygge 6, usett, for 36,5 millioner kroner, 1,5 millioner kroner over prisantydning.

Nå vil paret ha hele 50 millioner kroner for leiligheten. Den er 171 kvadratmeter stor, som betyr en kvadratmeterpris på 292.000 kroner om den blir solgt til prisantydning.

Det kan i så fall bli nordisk rekord.

Nettavisen skriver at det ikke er lenge siden paret solgte en annen leilighet like i nærheten, på Dyna Brygge, for 28,5 millioner kroner. De betalte opprinnelig 23 millioner kroner for den.

- Har brukt det som hytte

Megler i Privatmegleren Dag-Rune Kristiansen forteller til Børsen at han tror leiligheten kommer til å bli solgt for prisantydning.

- Det har vært ganske bra med interesse. Tjuvholmen er et lite øysamfunn, og bygget leiligheten er i er veldig spesielt. Det er det aller, aller fineste du får der ute, sier han, og legger til:

- Den dyreste boligen som har blitt solgt på Tjuvholmen var i det bygget i 2013, og ble solgt for 236 millioner. Det er fire leiligheter som er slått sammen.

- Har Nordtveit bodd i leiligheten sin det siste året?

- De har brukt det som en hytte i byen. Han spiller fotball i Tyskland, men har vært på Tjuvholmen en del, sier han.

Megleren forteller at Nordtveits plan opprinnelig var å ha Tjuvholmen-leiligheten som bosted etter at han var ferdig med fotballkarrieren, men at de nå likevel bestemte seg for å selge den.

- Jeg kjøpte leiligheten for han på kjøpsoppdrag, og da fikk vi en ganske god deal: vi kuppet den. I ettertid har det vært flere henvendelser fra interessenter da som har lurt på om den kommer ut igjen, sier Kristiansen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer