Vil ha 50 mill for Tjuvholmen-leilighet

Fotballproff Håvard Nordtveit og kona Anna Berg Nordtveit kan sette nordisk prisrekord.

RASKE PENGER: Fotballproff Håvard Nordtveit og kona Anna Berg Nordtveit selger en leilighet på Tjuvholmen i Oslo, som de overtok for litt over ett år siden, i juni 2021. Foto: Fredrik Hagen / NTB
RASKE PENGER: Fotballproff Håvard Nordtveit og kona Anna Berg Nordtveit selger en leilighet på Tjuvholmen i Oslo, som de overtok for litt over ett år siden, i juni 2021. Foto: Fredrik Hagen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fotballproff Håvard Nordtveit og kona Anna Berg Nordtveit selger leiligheten de overtok i begynnelsen av juni 2021 på Tjuvholmen i Oslo, ifølge Nettavisen.

Kan bli rekord

DN skrev da at paret kjøpte leiligheten, som har adresse Kavringen Brygge 6, usett, for 36,5 millioner kroner, 1,5 millioner kroner over prisantydning.

Nå vil paret ha hele 50 millioner kroner for leiligheten. Den er 171 kvadratmeter stor, som betyr en kvadratmeterpris på 292.000 kroner om den blir solgt til prisantydning.

Det kan i så fall bli nordisk rekord.

Nettavisen skriver at det ikke er lenge siden paret solgte en annen leilighet like i nærheten, på Dyna Brygge, for 28,5 millioner kroner. De betalte opprinnelig 23 millioner kroner for den.

- Har brukt det som hytte

Megler i Privatmegleren Dag-Rune Kristiansen forteller til Børsen at han tror leiligheten kommer til å bli solgt for prisantydning.

- Det har vært ganske bra med interesse. Tjuvholmen er et lite øysamfunn, og bygget leiligheten er i er veldig spesielt. Det er det aller, aller fineste du får der ute, sier han, og legger til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.