Vil inn med millionsum

Norwegian-topper tegner seg for aksjer verdt millionsum.

VIL INVESTERE: Konsernsjef Jacob Schram og finansdirektør i Norwegian i forbindelse med en pressekonferanse i begynnelsen av mai. Foto: Hans A Vedlog / Dagbladet
VIL INVESTERE: Konsernsjef Jacob Schram og finansdirektør i Norwegian i forbindelse med en pressekonferanse i begynnelsen av mai. Foto: Hans A Vedlog / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Toppledelsen i Norwegian, representert ved toppsjef Jacob Schram, finansdirektør Geir Karlsen og styreleder Niels Smedegaard, har søkt om å tegne seg for aksjer til en verdi av totalt 1,3 millioner kroner i den pågående emisjonen (aksjeutvidelsen).

Det kommer fram i en børsmelding onsdag morgen.

• Administerende direktør Jacob Schram har søkt om å tegne seg for aksjer for 700 000 kroner.

• Geir Karlsen, finansdirektør i Norwegian, har søkt om å tegne seg for aksjer for 500 000 kroner.

• Styreleder Niels Smedegaard har søkt om å få tegne seg for aksjer til en verdi på 100 000 kroner.

Selskapet meldte allerede torsdag forrige uke at tilretteleggerne for emisjonen, ABG Sundal Collier, Danske Bank og DNB Markets, hadde informert om at den foreslåtte emisjonen hadde oversteget maksimalbeløpet på 400 millioner kroner.

Tegningskursen ble satt til én krone.

Aksjeutvidelsen er en del av redningsplanen for det kriserammede selskapet som den ekstraordinære generalforsamlingen sa ja til mandag forrige uke.

I den ferske børsmeldingen fra Norwegian, framgår det at emisjonen nå er overtegnet flere ganger og at ordreboken består av over 12 500 ordre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer