Vil slåss: - Jeg er klar

Elon Musk utfordrer Mark Zuckerberg til en duell.

MILLIARDÆRER: Mark Zuckerberg og Elon Musk er to av verdens rikeste mennesker. Foto: AP photo / Manu Fernandes / Stephan Savoia / NTB
MILLIARDÆRER: Mark Zuckerberg og Elon Musk er to av verdens rikeste mennesker. Foto: AP photo / Manu Fernandes / Stephan Savoia / NTB Vis mer
Publisert

Elon Musk (51) og Mark Zuckerberg (39) har begge to tidligere tronet øverst på listen over verdens rikeste. Nå kan det hende at man får se de to milliardærene på en helt annen måte, skal man tro deres sosiale medier.

Musk og Zuckerberg har nemlig kommet etter hverandre på sosiale medier. Begge sier nå at de ønsker å stille mot hverandre i en «cage fight», altså en kamp som foregår inne i et bur.

Det virker kanskje useriøst, men både Musk og Zuckerberg har skriver at de er klare for utfordringen.

«Cage fight»

Det hele startet på Twitter, den sosiale medier plattformen som Musk kjøpte for 44 milliarder dollar. Tirsdag ble det kjent at Meta, eid av Zuckerberg, mulig er i ferd med å utvikle en konkurrent til Twitter.

- Jeg er sikker på at jorda gleder seg til å være under tommelen til Zuck (Zuckerberg, red.anm.) med ingen andre alternativer, tvitret en ironisk Musk til nyheten.

En twitterbruker svarer til Musk at han bør være varsom med å kritisere Zuckerberg, på grunn av hans bakgrunn med kampsporten jiu-jitsu, skriver Forbes.

Musk svarte brukeren med at han er klar for kamp, om Zuckerberg stiller.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.