Vil slåss: - Jeg er klar

Elon Musk utfordrer Mark Zuckerberg til en duell.

MILLIARDÆRER: Mark Zuckerberg og Elon Musk er to av verdens rikeste mennesker. Foto: AP photo / Manu Fernandes / Stephan Savoia / NTB
MILLIARDÆRER: Mark Zuckerberg og Elon Musk er to av verdens rikeste mennesker. Foto: AP photo / Manu Fernandes / Stephan Savoia / NTB Vis mer
Publisert

Elon Musk (51) og Mark Zuckerberg (39) har begge to tidligere tronet øverst på listen over verdens rikeste. Nå kan det hende at man får se de to milliardærene på en helt annen måte, skal man tro deres sosiale medier.

Musk og Zuckerberg har nemlig kommet etter hverandre på sosiale medier. Begge sier nå at de ønsker å stille mot hverandre i en «cage fight», altså en kamp som foregår inne i et bur.

Det virker kanskje useriøst, men både Musk og Zuckerberg har skriver at de er klare for utfordringen.

«Cage fight»

Det hele startet på Twitter, den sosiale medier plattformen som Musk kjøpte for 44 milliarder dollar. Tirsdag ble det kjent at Meta, eid av Zuckerberg, mulig er i ferd med å utvikle en konkurrent til Twitter.

- Jeg er sikker på at jorda gleder seg til å være under tommelen til Zuck (Zuckerberg, red.anm.) med ingen andre alternativer, tvitret en ironisk Musk til nyheten.

KONTROVERSIELL: Mange har vært kritiske mot Elon Musk etter at han kjøpte Twitter. Foto: JOEL SAGET / AFP / NTB
KONTROVERSIELL: Mange har vært kritiske mot Elon Musk etter at han kjøpte Twitter. Foto: JOEL SAGET / AFP / NTB Vis mer

En twitterbruker svarer til Musk at han bør være varsom med å kritisere Zuckerberg, på grunn av hans bakgrunn med kampsporten jiu-jitsu, skriver Forbes.

Musk svarte brukeren med at han er klar for kamp, om Zuckerberg stiller.

- Jeg er klar for en burkamp om han er det, skriver Musk.

Kort tid seinere la Zuckerberg ut en post på Instagram hvor han hinter til at han tar utfordringa til Musk.

- Send meg adressen, skriver Zuckerberg.

- Kommer til å gjøre det

Musk var rask til å understreke at han virkelig er seriøs når det kommer til utfordringen om en kamp med Zuckerberg, etter svaret på Instagram.

- Hvis han er seriøs, kommer jeg til å gjøre det, skriver Musk på Twitter.

Det er ikke første gang de to milliardærene har gått etter hverandre på sosiale medier. I 2018 hevdet Musk blant annet at Zuckerberg hadde «begrenset forståelse» på kunstig intelligens (KI), etter at Zuckerberg uttalte at han var optimistisk for framtidas KI.

Variety skriver at de har vært i kontakt med en talsperson i Zuckerbergs selskap Meta, som bekrefter at Facebook-eieren ikke tuller.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer