Støtter #bakerstikøen

- Vil stå bakerst i vaksinekøen

Olaf Thommessen håper dem som bestemmer vaksinekøen legger om på prioriteringslista.

BAKERST I KØEN: Olaf Henning Thommessen, ønsker at den yngre generasjonen skal få coronavaksinen før ham. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix
BAKERST I KØEN: Olaf Henning Thommessen, ønsker at den yngre generasjonen skal få coronavaksinen før ham. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag skrev kulturjournalist Anders Grønneberg kommentaren «Jeg stiller meg bakerst i køen» i Dagbladet. Den har vekket mange reaksjoner på sosiale medier.

I kommentaren presiserer Grønneberg at han ikke ønsker å få coronavaksinen før de unge mellom 18 og 25 år, da han mener det er langt mer nødvendig at denne aldersgruppen får muligheten til å vaksineres først.

«La russen på 18, studenten på 22, de unge voksne, helsepersonell og lærere få vaksinen først», skrev Grønneberg.

Tidligere Venstre-politiker og gründer Olaf Thommessen er enig i at de unge burde prioriteres foran friske 50-åringer, som Grønneberg og han selv.

- Jeg håper at mine to døtre, vennene deres og alle studenter får vaksinen før meg. Jeg vil også gjøre som ham, og stiller meg bakerst i vaksinekøen. Den unge folkemassen i Norge og yrkesgruppene Grønneberg nevner i kommentaren sin burde prioriteres foran friske personer på min alder, sier Thommessen til Dagbladet.

Han understreker at han ikke ønsker å kritisere håndteringen av coronakrisen i Norge, men at han tenker på hva som kunne vært gjort annerledes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer