Støtter #bakerstikøen

- Vil stå bakerst i vaksinekøen

Olaf Thommessen håper dem som bestemmer vaksinekøen legger om på prioriteringslista.

BAKERST I KØEN: Olaf Henning Thommessen, ønsker at den yngre generasjonen skal få coronavaksinen før ham. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix
BAKERST I KØEN: Olaf Henning Thommessen, ønsker at den yngre generasjonen skal få coronavaksinen før ham. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag skrev kulturjournalist Anders Grønneberg kommentaren «Jeg stiller meg bakerst i køen» i Dagbladet. Den har vekket mange reaksjoner på sosiale medier.

I kommentaren presiserer Grønneberg at han ikke ønsker å få coronavaksinen før de unge mellom 18 og 25 år, da han mener det er langt mer nødvendig at denne aldersgruppen får muligheten til å vaksineres først.

«La russen på 18, studenten på 22, de unge voksne, helsepersonell og lærere få vaksinen først», skrev Grønneberg.

Tidligere Venstre-politiker og gründer Olaf Thommessen er enig i at de unge burde prioriteres foran friske 50-åringer, som Grønneberg og han selv.

- Jeg håper at mine to døtre, vennene deres og alle studenter får vaksinen før meg. Jeg vil også gjøre som ham, og stiller meg bakerst i vaksinekøen. Den unge folkemassen i Norge og yrkesgruppene Grønneberg nevner i kommentaren sin burde prioriteres foran friske personer på min alder, sier Thommessen til Dagbladet.

Han understreker at han ikke ønsker å kritisere håndteringen av coronakrisen i Norge, men at han tenker på hva som kunne vært gjort annerledes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.