Burgundslipp på Aker Brygge:

Vinkupp glapp: - En skandale

Entusiast og veteran Bjørn Håvard Larsen er i harnisk etter burgundslippet på Vinmonopolet.

SKUFFA: Bjørn Håvard Larsen er en av ringrevene i køen utenfor Vinmonopolets burgund-slipp. Her fra da han sto, eller satt, i kø i 2021. Selv om han i år også var i kø i fire dager, gikk det ikke helt som han hadde håpet. Foto: Berit Roald / NTB
SKUFFA: Bjørn Håvard Larsen er en av ringrevene i køen utenfor Vinmonopolets burgund-slipp. Her fra da han sto, eller satt, i kø i 2021. Selv om han i år også var i kø i fire dager, gikk det ikke helt som han hadde håpet. Foto: Berit Roald / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg føler det som et slag i magen. Ja, under beltestedet. Det er fullstendig respektløst. Rett og slett en skandale.

Vinentusiast Bjørn Håvard Larsen måtte gå hjem fra årets slipp av eksklusive burgundviner med uforrettet sak. Måten det skjedde på, gjør han rett og slett forbannet.

- Hadde noen fortalt meg at dette ville komme til å skje, hadde jeg spurt dem om de hadde røyka maling, sier Larsen oppgitt.

  • Les hva Vinmonopolet svarer nederst i saken!

Gullet glapp

For landets vinentusiaster er dagen i dag julaften, nyttårsaften, 17. mai og bursdag på en og samme tid.

Flere sover under åpen himmel i mange dager for å sikre seg et kupp. Mange er gjengangere, og Larsen sjøl har vært med i en årrekke.

Denne gangen hadde han særlig sett seg ut en Rousseau Chambretin, Grand cru, 2019 årgang til den nette sum av 16 999 kroner.

De mest eksklusive flaskene er svært rimelige i Norge sammenliknet med hva du må ut med hver som helst i verden. Det handler om Vinmonopolets strenge prispolitikk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer