Vinmonopolet må stenge

Alle butikker må stenges i 10 kommunene.

LANGE KØER: Det var svært lange polkøer flere steder i Oslo lørdag morgen, blant annet utenfor Vinmonopolet på Hasle torg. Foto: Frank Karlsen. Reporter: Ralf Lofstad. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vinmonopolet må stenge i kommunene som nå er rammet av de strenge tiltakene for å bremse smitteutbruddet i og rundt Nordre Follo kommune, heter det i en pressemelding.

«Butikker stenges. Det gjøres unntak for matbutikker, apotek og bensinstasjoner. Vinmonopolet stenges også, og vil ikke holde åpent i perioden 23.01 – 31.01», heter det.

De nye tiltakene gjelder fra klokka 12 lørdag, men kommunikasjonssjef i Vinmonopolet, Jens Nordahl, bekrefter til Børsen at Vinmonopolet ikke vil åpne utsalgene sine lørdag.

- Vi holder stengt fra klokka 10 i de berørte kommunene, skriver Nordahl i en SMS til Børsen.

- Følge myndighetens oppfordring

Nordahl forteller at den interne kommunikasjonen har fått fint lørdag morgen.

- Vi håper folk forholder seg til myndighetenes tiltak, og følger den klare oppfordringen om å holde seg i ro, sier Nordahl.

Vinmonopolet vil fortsatt tilby hjemkjøring av varer.

- Vi øker nå bemanningen på kundesenteret og e-lageret vårt. Pr idag er det 7 dagers leveringstid på bestilte varer med hjemlevering, sier Nordahl.

Helseministeren Høie undrestreket også under lørdagens pressekonferanse at det i løpet av de nærmeste dagene vil gjøres en vurdering av ulike typer butikker, inkludert Vinmonopolet, hvorvidt de har behov for å ha åpent.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer