Vollviks mobilsatsing begjært konkurs

Andre nedtur på ei uke.

TØFF PERIODE: Idar Vollviks mobilsatsing Geddit er begjært konkurs. Her er han avbildet etter at han ble pågrepet tidligere i år, siktet for brudd på lov om medisinsk utstyr. Foto: Odd Mehus
TØFF PERIODE: Idar Vollviks mobilsatsing Geddit er begjært konkurs. Her er han avbildet etter at han ble pågrepet tidligere i år, siktet for brudd på lov om medisinsk utstyr. Foto: Odd Mehus Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det gikk ikke som ønsket for Idar Vollviks mobilapp Geddit. Ett år etter at seriegründeren lanserte sine storslåtte planer om mobilsatsingen, er selskapet konkursbegjært.

Det skriver E24.

Geddit er begjært konkurs av selskapets teknologi- og produktdirektør Peder Søholt, som ikke ønsker å kommentere saken overfor E24.

Vollvik er styreleder i Geddit AS, og sitter med en eierpost på 14 prosent gjennom selskapet Vovi AS.

Saksøkt

Sistnevnte selskap har vært i hardt vær den siste tida - aller nyligst tirsdag. Da ble det kjent at Stavanger-selskapet Verktøy & Vern AS saksøker Vollviks Vovi for 3,9 millioner etter salg av håndsprit.

Det var Stavanger Aftenblad som først omtalte søksmålet.

Ifølge avisa kjøpte Vollvik desinfeksjonsmiddel for over 5 millioner av selskapet, men har latt være å betale 3,9 millioner av regninga.

Vollvik mener nemlig at han har fått et mangelfullt produkt, og nekter dermed å bla opp.

- Vovi AS har ikke betalt for hele den siste leveransen fra Verktøy & Vern AS fordi det leverte produktet er mangelfullt. Vovi AS har tilbudt å levere tilbake de mottatte varene, noe Verktøy & Vern ikke har vært villig til, uttalte advokatfullmektig i WikborgRein, Celine Krogh Fornes, til Aftenbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.