Vraket millionbil 20 minutter etter kjøp

«Til å grine av», skriver politiet.

Foto: West Yorkshire Police
Foto: West Yorkshire Police Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- «Det er bare en bil!» Men i dette tilfellet så er det en 20 minutter gammel, splitter ny Lamborghini. Slik innleder politiet i West Yorkshire en Twitter-melding med medfølgende bilder av en vraket Lamborghini Huracan Spyder.

Som Finansavisen påpeker finnes det i skrivende stund én tilsvarende modell til salgs i Norge på Finn.no, med en prislapp på 3 450 000 kroner.

Foto: West Yorkshire Police
Foto: West Yorkshire Police Vis mer

Ifølge politiet skal Lamborghinien ha blitt kjøpt 20 minutter før den ferske eieren fikk motorstopp midt på motorveien og ble påkjørt bakfra.

Ifølge BBC skal sjåføren av den andre bilen ha pådratt seg mindre hodeskader, men ingen av de involverte skal ha blitt alvorlig skadd. Føreren av den rådyre sportsbilen er på sin side ikke identifisert.

BURSDAGSGAVE: På bursdagen sin fikk denne 9-åringen og en kamerat lov til å låne pappas Ferrari for en kjøretur rundt i nabolaget. Det falt ikke i smak hos politiet. Video: Youtube / Nisham King Vis mer

Politiet fikk melding om ulykken like etter klokka 14.00 onsdag denne uka.

Politiet konkluderer allerede på Twitter med at bilisten som kom bakfra var uskyldig, og skriver på Twitter at ulykken var «til å grine av».

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer