Norwegian:

Vurderer å stenge London-base

- Pandemien har rammet hele luftfartsindustrien ekstremt hardt, og denne krisa er langt fra over.

KAN LEGGE NED: Norwegian vurderer å legge ned basen sin ved flyplassen Gatwick i London. Stengingen kan gå utover 259 ansatte. Foto: NTB Scanpix
KAN LEGGE NED: Norwegian vurderer å legge ned basen sin ved flyplassen Gatwick i London. Stengingen kan gå utover 259 ansatte. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Norwegian vurderer å legge ned basen ved Gatwick-flyplassen i London, skriver nyhetsbyrået Bloomberg.

Så mange som 259 ansatte kan bli rammet, ifølge nyhetsbyrået.

Norwegian opplyser at de er i samtaler med kolleger og fagforeninger i Storbritannia, og at de jobber for å finne løsninger som gjør at de kan unngå oppsigelser.

- Pandemien har rammet hele luftfartsindustrien ekstremt hardt, og denne krisa er langt fra over. Siden det er vanskelig å vite hvordan etterspørselen vil se ut i framtida, er vi nødt til å gjennomgå både behov og kostnader, skriver Charlotte Holmbergh Jacobsson, presseansvarlig hos Norwegian, i en epost til Børsen.

- Derfor har vi startet diskusjoner med mannskapet vårt og fagforeningene på London Gatwick-basen. Målet vårt er å finne den best mulige løsningen for alle parter og å begrense oppsigelser, fortsetter hun.

Det er selskapets kortdistanse-ruter som i så fall vil bli rammet. Ifølge Bloomberg vil langdistanseruter ikke bli påvirket.

- Dette påvirker ikke våre flyreiser til og fra London Gatwick, ettersom de blir fløyet av norsk mannskap, sier Jacobsson.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Børsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer