Foodora

Vurderer krisegrep

Ekstremværet «Hans» gir økt pågang, men nå vurderer Foodora å stenge for levering på Hamar.

VÅTT: Et bud fra Foodora trosser vannmassene under et tidligere uvær. Nå vurderer selskapet om de midlertidig må stenge for levering på Hamar. Arkivfoto: Foto: Berit Roald / NTB
VÅTT: Et bud fra Foodora trosser vannmassene under et tidligere uvær. Nå vurderer selskapet om de midlertidig må stenge for levering på Hamar. Arkivfoto: Foto: Berit Roald / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Vi følger utviklingen minutt for minutt og har tett kontakt med budene. Vi har ikke gjort det ennå, men av hensyn til budene vurderer fortløpende om vi må stenge midlertidig for levering på Hamar, sier pressekontakt Mads Dokka Blybakken i Foodora til Børsen.

Ekstremværet «Hans» feier over Østlandet med kraftige regnbyger.

Flere veier er mandag ettermiddag stengt som følge av oversvømmelse, og budfirmaet Foodora merker godt at mange velger sofaen framfor å våge seg utendørs.

- Vi registrerer absolutt økt pågang på en dag som denne, sier Mads Dokka Blybakken.

Ekstremværet gir samtidig utfordringer med tanke på sykkelbudenes sikkerhet.

- Sikkerheten til budene kommer i første rekke. Vi har derfor tett dialog med budene. Vi stenger ned for leveranser der vi mener det trengs. Så langt er det Hamar som peker seg ut, sier Dokka Blybakken.

Leveringstjenesten Wolt tar også krisegrep.

- Vi vet jo at når det er dårlig vær, så får vi vanligvis inn flere bestillinger. Folk vil forståelig nok ikke gå ut. Vi gir budpartnerne i flere byer ekstra betalt nå, for å intensivere dem til å trosse regnet, sier pressekontakt Christian Kamhaug til Børsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.