Vurderer nye permitteringer

Sats er i samtaler om nye permitteringer. De varsler en digital offensiv, men vil ennå ikke si hvordan kundene kompenseres for stengte sentre.

STENGT: Sats holder stengt til og med 13. april etter at myndighetene videreførte strenge tiltak for å hindre corona-smitte. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
STENGT: Sats holder stengt til og med 13. april etter at myndighetene videreførte strenge tiltak for å hindre corona-smitte. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert

Da statsminister Erna Solberg tirsdag varslet forlengelse av de mest inngripende tiltakene Norge har sett i fredstid, ble det klart at også treningssentre som Sats må fortsette å holde stengt.

Forrige uke fortalte Sats-sjef Sondre Gravir at mer enn 4000 ansatte var permittert. Nå er kjeden i samtale med tillitsvalgte og Arbeidsmiljøutvalget om nye permitteringer.

- Det blir drøftinger de nærmeste dagene. I løpet av denne uka vil vi ha en konklusjon, sier norgessjef Wenche Evertsen til Børsen.

- Vil alle de som er permittert fortsatt ha en jobb når dette er over?

- Nå må vi drøfte videre permitteringer med tillitsvalgte og Amu før vi vet hva framtida bringer, sier Evertsen.

Hun roser de ansatte for måten de håndterer den tøffe situasjonen på.

Taper flere hundre millioner

Sats vil ikke gi tall på hvor mange medlemmer de mister mens de pålegges å holde stengt. Men ifølge E24 er det medlemsflukt ved landets treningssentre, og minst 60 000 nordmenn har meldt seg ut av sitt treningssenter på to uker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.