Vy kjøper svenske flybusser

Omsetter for nær en halv milliard kroner årlig.

Oslo  20190312.
Konsernsjef i NSB, Geir Isaksen,  presenterer nytt felles navn for NSB og Nettbuss.
Foto: Berit Roald / NTB scanpix
Oslo 20190312. Konsernsjef i NSB, Geir Isaksen, presenterer nytt felles navn for NSB og Nettbuss. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vygruppen kjøper Flygbussarna i Sverige av Transdev, melder selskapet i en pressemelding.

- Med dette kjøpet styrkes Vy buss sin posisjon i Sverige ytterligere og Vy befester sin posisjon som ledende innenfor persontransport i Norden, sier Geir Isaksen, konsernsjef i Vy.

Ifølge pressemeldingen omsetter Flygbussarna for nærmere en halv milliard kroner årlig. De kjører i dag til og fra sju flyplasser i Sverige.

Flygbussarna blir en del av den kommersielle bussvirksomhet til Vy buss i Sverige. Selskapet vil med dette tilby både komfortreiser, ekspressreiser og flybussreiser, skriver de i pressemeldingen.

– Kjøpet av Flygbussarna innebærer at vi styrker dagens kommersielle bussvirksomhet ved å også kjøre til og fra flyplassene. Med dette blir vi det klart største kommersielle busselskapet i Sverige, og vi gleder oss til at enda flere kan reise miljøvennlig, komfortabelt og rimelig med oss, sier Ole Engebret Haugen, konserndirektør Vy buss.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer