Vy-sjefen går av

Konsernsjef Geir Isaksen (65) har bedt om avløsning i Vy, og går over i en rådgiverstilling når ny konsernsjef tiltrer, melder selskapet i en pressemelding.

GIR SEG: Konsernsjef Geir Isaksen (65) har bedt om avløsing i Vy, og går over i en rådgiverstilling når ny konsernsjef tiltrer.

Her avbildet i forbindelse med presentasjon av nytt felles navn for NSB og Nettbuss.
Foto: Berit Roald / NTB scanpix
GIR SEG: Konsernsjef Geir Isaksen (65) har bedt om avløsing i Vy, og går over i en rådgiverstilling når ny konsernsjef tiltrer. Her avbildet i forbindelse med presentasjon av nytt felles navn for NSB og Nettbuss. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Isaksen sitter inntil en ny toppsjef er på plass, og går deretter over i en rådgiverstilling når ny konsernsjef tiltrer.

– Det har vært en glede å lede dette konsernet siden 2011. Jeg har i henhold til min ansettelsesavtale en rett til å gå over i en rådgiverstilling i selskapet etter fylte 64 år, og har kommet til at tiden nå er moden for å gjøre det, sier Isaken i en pressemelding.

Styret i Vy har satt ned et ansettelsesutvalg som skal lede prosessen med å finne ny konsernsjef til Vy.

- Geir Isaksen har ledet Vy gjennom store endringer i den tiden han har vært konsernsjef. Jernbanereformen og innføringen av konkurranse om å kjøre tog på norske jernbanestrekninger har krevd en stor omstilling i selskapet, sier styreleder Dag Mejdell.

Vi bryr oss om ditt personvern

borsen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer